ISH..ISHH..ISSSHHHHH

Kecewa aku pagi tadi. Baru plan nak berposing bawah pokok sena yang glam itu. Sekali tengok plak yang dipasang dah dipecahkan.Ada seorang pakcik dengan nada bengang cakap semalam benda tu masih elok(pakcik ni pergi tengok hari-hari ke pun). Difahamkan acara vandalisme berlaku sekitar jam 1.00 pagi semalam. Siapalah yang bergaduh dengan batu dan pokok ni gamaknya:)


POKOK DEMOKRASI dirakam pada jam 10.45 pagi























Plak pada 14 Mac 2009:

Comments

kena letak pokok besi ni baru ok
haha...laju nye orang dari saigon hehe
Pyanhabib said…
jshanagggg jembalang-jembalanggggg tuh!
ise! betul lah..kena buat 'the giving tree' besi macam yang ise buat kat india tu hehehe..
Fa-T said…
ahaha... macam kerja budak darjah satu yang marah pd gurunya...
ahaha... wei nak buat biar buat betul guna CHAINSAW... ahahah oogerombolan....
GombakRock said…
ni biadap namanye!! tapi satu yang aku konfius...pokok ni pokok sena ke pokok beringin??
MeDiArTpAsSiOn said…
Apanyer manusialah. Sepatutnya kekalkanlah benda tu. Tu sejarah, walaupun merah ker putih ker, hijau ker, tu kenyataan dan peringatan kepada sesiapa yang berkuasa. Depa2 yang gaduh ngan pokok ni boleh dipersalahkan atas kehilangan satu sejarah penting.
lanterajiwa said…
salam... akak... tumpang promote tee-shirt ya... =)

T-Shirt Kenangan PERISTIWA PERDANA BULAN MAC

(1) T-SHIRT ANTI PPSMI ( RM30 termasuk biaya pos )

(2) T-SHIRT JANGAN BUNUH BAHASA IBUNDA ( RM25 termasuk biaya pos )

(3) T-SHIRT SIDANG TERGEMPAR DUN PERAK ( RM25 termasuk biaya pos )

(4) T-SHIRT KERANDA 152 ( RM25 termasuk biaya pos )

http://lantera-jiwa.blogspot.com/2009/03/t-shirt-kenangan-peristiwa-perdana.html
rahmat haron said…
aku ada cadangan...nak buat performance...siri connection/disconnection (after Nezaketh)

nak ikat rambut aku bersambung tali dengan ranting, dahan dan pokok demokrasi....
mat. aku on aje demi untuk seni KONTEMPORARI hehe

tadi tu aku tengok pun dah macam installation art dah
aloy_paradoks said…
pokok tu kenapa tak tebang sekali...
Pyanhabib said…
dah nampak muka-muka baru kat sendawa ni, ehem...
semalam pengunjung 500 lebih :)
abg pyan ler punya pasal! terover glamer pulak sendawa hehe
mmm...aku pun join...kasi meriah...
apa2 pun kasi letak pagar letrik je kat pokok tu..

Popular posts from this blog

Redza Piyadasa

Koleksi Saya #4

Malique OK