Sunday, April 12, 2009

Pheeewwwitttt!!!


Gambar sewaktu di House of Matahati yang dirakam duta seni Ahmad Fuad Osman, 2008

Aku 'berkenalan' dengan Amy & kugirannya Search melalui stesen radio Singapura pada tahun 1984/85 yang ketika itu mempromosi album debut 'Cinta Buatan Malaysia'. Sewaktu itu aku tinggal di Larkin (sekarang ni dah jadi area UFO youu..), Johor Bahru. Dia telah menjadi teenage idol aku dan sekarang terus menjadi makcik bedah's idolaku :D

Amy, wa caya lu!

Check this out:
http://siasahdaily.blogspot.com/2009/04/nik-aziz-terharu-apabila-artis.html

10 comments:

nerve said...

wa pun caya lu...pewittttttt

iseparkingproject said...

cayooo lah makcik

MARSLI N.O said...

Haneem: Apa komen Syed?

guru besar haneem kaydeen said...

syed kata.. rock sampai tua & takbeer!

kamal sabran said...

haha hanim, mana gambor dgn maya karan tu?

Linda Majidi said...

jelesnyer....cayalah lu....

guru besar haneem kaydeen said...

ish ish kamal nie..gambo kau diapit idanerina & maya ader ler aku simpan. keh keh bior pecah diperut beb :)

lin.jeleslah sebelum kamu dijeleskan hehe

Basuh Baju said...

amy pon dah ada blog..pewwiitt.. rock la beb

guru besar haneem kaydeen said...

basuh baju,
tahniah kerana menjadi remaja pemikir. semoga anda menjadi seorang yg berilmu dan dihormati pada masa hadapan.

(dan alangkah bestnya kalau ada tukang basuh,jemur & gosok baju di rumah skang :P)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇