Pheeewwwitttt!!!


Gambar sewaktu di House of Matahati yang dirakam duta seni Ahmad Fuad Osman, 2008

Aku 'berkenalan' dengan Amy & kugirannya Search melalui stesen radio Singapura pada tahun 1984/85 yang ketika itu mempromosi album debut 'Cinta Buatan Malaysia'. Sewaktu itu aku tinggal di Larkin (sekarang ni dah jadi area UFO youu..), Johor Bahru. Dia telah menjadi teenage idol aku dan sekarang terus menjadi makcik bedah's idolaku :D

Amy, wa caya lu!

Check this out:
http://siasahdaily.blogspot.com/2009/04/nik-aziz-terharu-apabila-artis.html

Comments

nerve said…
wa pun caya lu...pewittttttt
MARSLI N.O said…
Haneem: Apa komen Syed?
syed kata.. rock sampai tua & takbeer!
kamal sabran said…
haha hanim, mana gambor dgn maya karan tu?
Linda Majidi said…
jelesnyer....cayalah lu....
ish ish kamal nie..gambo kau diapit idanerina & maya ader ler aku simpan. keh keh bior pecah diperut beb :)

lin.jeleslah sebelum kamu dijeleskan hehe
Basuh Baju said…
amy pon dah ada blog..pewwiitt.. rock la beb
basuh baju,
tahniah kerana menjadi remaja pemikir. semoga anda menjadi seorang yg berilmu dan dihormati pada masa hadapan.

(dan alangkah bestnya kalau ada tukang basuh,jemur & gosok baju di rumah skang :P)

Popular posts from this blog

Redza Piyadasa

Koleksi Saya #4

Malique OK