Tuesday, September 29, 2009

JAPAN ATTACK



Lima pelukis Maresia kini di Tokyo untuk program video art exchange. Kecuali Sharon Chin yang tiba 2 hari awal, aku, Kamal Sabran, Kok Siew Wai dan Masnoor Ramli tiba subuh 28 Sept. dan terus dibawa ke Otaro Ward, sebuah pusat komuniti untuk sesi bengkel yang diatur. Kami terus bekerja dan berbincang hingga check-in hotel pun hampir 12 malam. Penat gile. 2hb aku dan Sharon diminta buat pembentangan di Nipon University Film Department.Nanti bila ada kesempatan akanku update ler entri ini. Hait!

11 comments:

Epah said...

Goodluck! :)

Pyanhabib said...

selamat berjepun!

guru besar haneem kaydeen said...

thanks my notti princess!

abg pyan,saya nak present projek c-dung & kamal rasanya akan present 'Lumpur' dia..bertambah famous la si osman tikus nanti dan juga DJ Parkinson itu hehe

Nabil Fizri said...

chaiyok3!!

amir said...

cayalah...(: tak gi tengok sumo wrestling ke?

rajawali said...

sangat dengkinya saya.


jones.

Pyanhabib said...

dalam freedom film festival baru-baru ini osman tikus pun terkejut bila dengan takburnya, `dimunculkan' oleh si rahmat dalam dokumentari mamali, perghhh! tu, dalam album DRUR meor, pun ada!

zubin said...

Tahniah tahniah

Basikal Jepun said...

Waaaa..ke mana tu di Jepun..
Kalau ke Tokyo boleh hubungi saya!

Kedai Hitam Putih said...

salam. berkunjunglah ke blog saya kalau ada kelapangan.terima kasih.

http://thekedaihitamputih.blogspot.com

guru besar haneem kaydeen said...

at last ada taim menyusun bahan blog. basikal jepun duduk di tokyo ke..aiseh kami dah balik pun.