Saturday, October 11, 2008

Teringin

Aku tak ingin naik ke bulan sebab aku gayat. Tapi aku teringin sampai ke dasar lautan naik kapal selam RM 3.4 bilion sambil melukis makhluk-makhluk laut dan bersiul lagu Beatles -Yellow Submarine.

Apa senyum. Serius ni.

3 comments:

Aku Sebutir Pasir said...

leh nyanyi lagu shima gak... sese
kali....

MeDiArTpAsSiOn said...

Tak dapek nak sedio 7 juta utk jadi angkasa-awan (anak pompuan aku kata), ngadap bulan cam Amy Search pun ok gak, tak dapek nak sedio duit utk beli submarine, dive sambil paint pun ok gak, tapi tak silap u ni gayat dalam airkan????

haneem kaydeen said...

syyyy..biarlah rahsie..sebenarnya atas darat pun gayat jugak especially kat balai lagiiii lah kuat gayatnya hehehe...

btw, ape citer galeri dalam laut ni amer? boleh le aku rasmikan nanti atau panggil pak samad, pakha/kak fatimah, kak siti, raja, hasnul atau uwei rasmi..sumer kena pakai diving suit. I just cannot imagine lah semua yang attend tu nanti pakai diving suit.sexy abis.. kah kah kah!