Monday, February 2, 2009

Anugerah Seni Negara

Sekalung tahniah untuk HASNUL JAMAL SAIDON dan JUHARI SAID kerana bakal mendapat Anugerah Karyawan Seni (Seni Visual) pada 18 Februari 2009. Cayalah!

9 comments:

kamal sabran said...

yeaaaaaaaaaa rock

guru besar haneem kaydeen said...

dua dua orang perock tu beb :)

MeDiArTpAsSiOn said...

Alhamdulillah, at least cadangan kita diterima tapi tang yang dapat Anugerah Seniman Negara tu pakcik ada sedikit konfius

guru besar haneem kaydeen said...

hm..patutnya makcik yang terima anugerah tu hehe suruh le kp wat dinner untuk meraikan depa.boleh kami semua makan free!

MeDiArTpAsSiOn said...

Baik makcik yg masuk pilihanraya atas parti bebas dulu yg dapat.

Linda Majidi said...

wa lagi glem ler lepas ni...i terasa terkilan lak ngan hasnol masa dia minta i cover citer dia kat galeri chandan...i kalu dengar hasnul bercerita sehari suntuk boleh tahan..macam tu gak ngan juhari said...syok pi rumah dia...

guru besar ni bila artis pompuan nak dapat pengiktirafan macam nih...

guru besar haneem kaydeen said...

takpe, next round kita calonkan tok mun. (alamak kerajaan perak dah bubar ni silap2 dia bertanding lak kat sini hehe)

iseparkingproject said...

saya calonkan guru besar utk dapatkan anugerah ni tahun depan!

guru besar haneem kaydeen said...

hehe..sure ramai pembangkang