Thursday, May 28, 2009

Mari Berpuasa

Untuk yang sudi menjengah..sempena mengambil keberkatan hari Khamis yang mulia, mulai esok, blog SENDAWA akan 'berpuasa' dan beristirehat selama 3 minggu. Insyaallah jika panjang umur akan beroperasi semula dengan pengisian yang lebih padat dan menyengat sekembalinya aku dari sebuah kembara 'pencerahan' ;)

Takbeer!

9 comments:

Pengasas said...

Salam Chekgu,
Selamat berpuasa dan beristirehat. Kembali nanti penuh dengan semangat, tenaga dan idea yang lebih hebat.

Pyanhabib said...

takbeer!
(kirim salam kat sana...)

iseparkingproject said...

selamat jalan! tolong doa2 jan sikit ya utk saya haahaah

rahmat haron said...

selamat, sihat2 dan tetap semangat!

Anak Bumi said...

selamat. :)

MeDiArTpAsSiOn said...

Alamak lamanya cikgu tak masuk kelas! Yahoo!!!!! Google!!!!!! Kita gi padang main bola. Takkan kat sana takleh nak memblog cikgu? sharing isu2 penecerahan so that we all akan merindui tempat tersebut dan boleh berkunjung menemuiNya di sana. Sharelah sikit walau untuk 1 post seminggu. Anyway Insyaallah akan ke airport untuk 'melepaskanmu'.

sana sini said...

Selamat terbang bebas
dosa dipenuh cahaya
roh kudus menyerlah
membimbing jalanan maya
mabror amalan
keranaNya

D'Rimba said...

Ayuh kita bersatu dalam satu seni mendidik dan menambah nilai dalam jiwa bangsa................

guru besar haneem kaydeen said...

Terima kasih semua di atas ingatan tuan-tuan. (termasuk juga yang dok sms dan telepon)

ise- berbuih dah berdoa ikut senarai hehe.

medi- terharu awak sekeluarga menghantar di airport memberi semangat.thanks!